Mielle-psykologipalvelut

business-people.jpg

 

MIELLE –psykologipalvelu

tarjoaa työnohjaus-, konsultointi-, koulutus ja psykologipalveluita yksilöille ja ryhmille.  Työskentelen joko asiakkaan tiloissa tai viihtyisässä Kärki Studiossa, Siltasaarenkärki 1.

Työtapani nojaa kuunteluun ja vuoropuheluun, jossa voimme löytää ja jäsentää kipupisteitä sekä ohjata ja antaa neuvoja elämän suurissa ja pienissä käännekohdissa.

Olen tehnyt monipuolisia psykologin töitä yksilöiden ja ryhmien kanssa yrittäjänä sekä valtion, kuntien ja järjestöjen työntekijänä.

Vahvuus- ja huolimittari perhetyössä

VAHU –mittari on kuulemisen ja haastattelun menetelmä, jonka avulla saadaan esille perheen vahvuudet ja huolenaiheet. Se sisältää käsikirjan ja erilaisia lomakkeita, joiden avulla kukin perheenjäsen voi ilmaista näkemyksensä itsestään ja perheestään.

Menetelmä on tarkoitettu perheiden kanssa työskenteleville sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille arvioinnista kuntoutukseen. Menetelmää voivat käyttää esimerkiksi sosiaaliohjaajat, koulukuraattorit, sosiaalityöntekijät, psykiatriset sairaanhoitajat, diakonit, terveydenhoitajat, psykologit, perhetyöntekijät ja toimintaterapeutit. VAHU –menetelmää voi käyttää joko yhden tai useamman perheenjäsenen kanssa, kun perheen tilannetta kartoitetaan, perheenjäsenten vahvuuksia tai huolen aiheita arvioidaan tai asetetaan tavoitteita perhetyölle tai kuntoutukselle.

Kysy lisää palveluistamme ja Vahu-mittarista alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Voit myös hankkia Vahu-tuotteita menemällä alla olevasta linkistä suoraan verkkokauppaamme.

 

Siirry verkkokauppaan

 

Pyydä lisätietoja tällä lomakkeella

  

Yhteydenottopyynnön jättäneiden tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tai käytetä henkilötietosuojalain vastaisesti.